Безплатна доставка при поръчка над 100лв

Безплатна доставка над 100лв

Най-ефективния начин за прием на CBD

Най-ефективния начин за прием на CBD

Използване на конопеното растение за насърчаване на съзнателен живот

Ние от PhenoLife вярваме, че когато става въпрос за правилни избори, интернет е пълен с всевъзможни идеи и съвети, които да ви помогнат да се чувствате добре. Понякога това може да са разтвори на химична основа. Друг път са естествени природни средства. Но как може човек да е сигурен, че избира правилното средство за защита на здравето си?

Какво всъщност е “съзнателен живот” 

Според дефиницията на речника, “mindfulness” или съзнателен живот, се дефинира като „психическо състояние, постигнато чрез фокусиране на съзнанието върху настоящия момент, като същевременно се признават и приемат нечии чувства, мисли и телесни усещания, използвано като терапевтична техника“. В наши дни вниманието е често срещана модна дума, която циркулира онлайн. Думата се отнася до конкретен вид медитация, но по-общо се използва за описание на начин на живот или лайфстайл. Хората, които практикуват тази концепция, често предпочитат естествените средства пред химическите или фармацевтичните и често отделят време за редовна медитация, особено сутрин, за да започнат деня си пълноценно. Екстрактите от коноп са подходящи точно за такива хора, които се интересуват от съзнателен живот и особено за тези, които го практикуват редовно.

Конопът и съзнателният живот

Хората, които практикуват “mindfulness”, научават техники, които им позволяват да се изключат от ежедневните стресови фактори и да подобрят живота си като цяло. За мнозина естествените лекарства са очевиден избор и именно тук могат да се впишат екстрактите от коноп. Използването на коноп заедно с медитацията е естествено и логично съчетание за някои хора. Приемането на коноп по различни начини може да успокои нервите и да осигури отпускане и преминаване в мирно състояние на ума. В същото време всяка фокусирана сутрешна или ежедневна медитация непременно ще постави човек в нужната нагласа за предстоящия ден. Освен това, не е нужно човек да страда от конкретно състояние, за да се възползва от ползите на конопа. Въпреки че някои хора използват конопеното растение като средство за облекчаване на тревожност, безсъние и болка от различен произход, други просто го използват, за да имат по-продуктивен ден чрез здравословно и балансирано състояние на ума.

Прием на коноп

Конопът и неговите екстракти могат да се използват по различни начини, чрез различни методи за доставка в човешкото тяло. Някои хора предпочитат да приемат активните съединения под формата на масло или тинктура. Други предпочитат вейпинг на цветовете или вейпинг на течен екстракт. Компании като PhenoLife предлагат различни и по-малко натрапчиви методи за доставка на коноп, включително кремове за локално приложение, сапунени блокчета и чайове за инфузиране. Тези продукти включват някои от най-популярните методи за доставка, които стават все по-предпочитани в днешно време. Приемането на екстракт от коноп заедно с релаксираща чаша чай или чрез прилагане на успокояващо локално средство са някои от най-добрите начини да се насладите на предимствата на конопеното растение.

Духът на PhenoLife

Основната мисия на PhenoLife е да помага на хората да живеят живота си пълноценно и в оптимално здраве. PhenoLife означава „изключителен“ и това е най-добрият начин да се опише тази фантастична гама от неинвазивни продукти на базата на коноп. Изделията с марка “PhenoLife” осигуряват прекрасни ползи от самата природа, доставени по възможно най-мощния, рентабилен и безопасен начин.

PhenoLife не е просто дума. Това е концепция, базирана на водене на здравословен начин на живот чрез балансиране на ендоканабиноидната система, присъстваща във всички хора. Тази система, известна като ECS на английски език, е отговорна за регулиране на ежедневни функции като сън, настроение и апетит, както и за други процеси.

Зад PhenoLife стоят много часове изследвания и разработки инвестирани в продуктовата ни гама. Ние използваме само най-добрите, свръхкритични методи за извличане на CO2 за нашата продуктова гама от коноп, като всеки от тях е стриктно тестван от независими лаборатории на трети страни за максимална прозрачност и спокойствие. Гамата от продукти на PhenoLife се произвежда от най-добрите съставки, познати на човека и без прескачане на съществените етапи само в одобрени съоръжения.

Запишете се за нашият бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!

Subscribe form

Вашата удовлетвореност е нашият основен приоритет.

PhenoLife е тук, за да ви помогне да живеете живота си по-добре. Разбираме, че в свят пълен с възможности изборът на CBD продукт може да бъде много объркващ. Ето защо ние сме тук за вас. Просто се свържете с нас с всички въпроси, които имате и нашият екип ще се радва да помогне.

Имате нужда от помощ?

Ще се радваме да се свържете с нас!

Контакти