Безплатна доставка при поръчка над 100лв

Безплатна доставка над 100лв

Най-ефективния начин за прием на CBD

Най-ефективния начин за прием на CBD

Как екстрактите от коноп работят заедно с ендоканабиноидната система

Хиляди хора по света използват конопа и неговите екстракти за насърчаване на здраве, спокойствие и цялостен благотворен ефект. Конопът се използва и от хората, които търсят естествено и терапевтично облекчение на здравословни проблеми като безсъние, тревожност и хронична болка в следствие на възпаление.

Каква е уникалната връзка

В момента се провеждат множество проучвания по целия свят, разглеждащи уникалното взаимодействие между конопените съединения и ендоканабиноидната система, присъстваща в тялото на всеки човек. Тази система е отговорна за неща като сън, апетит и настроение и трябва да се поддържа оптимално, за да работи в пълния си потенциал. Специалната връзка между растението коноп и ендоканабиноидната система се изучава и разбира все повече с течение на времето. Като имаме предвид това, много повече трябва да научим за това взаимодействие. Не само хората имат ендоканабиноидна система, другите бозайници също имат такава. Може би това е една от причините собствениците на домашни любимци все повече да търсят екстракти от коноп като средство за лечение за нервност при кучета или панически атаки при котки. Съединенията в конопа може да бъдат много ефективни при някои домашни любимци.

Разбиране на ендоканабиноидната система

Ендоканабиноидната система е отговорна за някои от многобройните физически и психологически ефекти, които се дължат на конопа. Рецепторите, разположени в цялото тяло, известни като CB1 и CB2, се задействат от съединенията, открити в конопа, включително CBD, съкратено от канабидиол. За него се смята, че намалява болката породена от възпаление и повишава чувството за благополучие. Тези рецептори се намират на множество места – в мозъка, костния мозък, черния дроб и бъбреците и насърчават състояние, известно като “хомеостаза” или „перфектен вътрешен баланс“. Някои хора вярват, че различни екстракти от коноп могат да осигурят облекчение на хора, страдащи от редица състояния. CB1 рецепторите играят незаменима роля за намаляване на болката от възпаление на нервните окончания. CB2 рецепторите играят по-важна роля, когато става въпрос за периферната нервна система и изглежда, че тези рецептори са отговорни за намаляването на възпалението в тялото.

Екстрактите от коноп

Конопът и неговите екстракти могат да се използват по различни начини, чрез различни методи за доставка. Някои хора предпочитат да приемат активните съединения под формата на масло или тинктура. Други предпочитат вейпинг на цветовете или вейпинг на течен екстракт. Компании като PhenoLife предлагат различни и по-малко натрапчиви методи за доставка на коноп, включително кремове за локално приложение, сапунени блокчета и чаени инфузии. Тези продукти включват някои от най-популярните методи за доставка, които стават все по-популярни в днешно време. Приемането на екстракт от коноп заедно с релаксираща чаша чай или чрез прилагане на успокояващо локално средство са някои от най-добрите начини да се насладите на предимствата на конопеното растение.

Духът на PhenoLife

Основната мисия на PhenoLife е да помага на хората да живеят живота си пълноценно и в оптимално здраве. Продуктовата гама на PhenoLife се състои от неинвазивни продукти на базата на коноп. Продуктите от коноп на PhenoLife предлагат прекрасните ползи на природата, доставени по възможно най-мощния, рентабилен и безопасен начин.

PhenoLife не е просто дума. Това е концепция, базирана на водене на здравословен начин на живот чрез балансиране на ендоканабиноидната система, присъстваща при всички хора. Тази система, известна като ендоканабиноидна система, е отговорна, наред с други неща, за регулиране на важни функции като сън, настроение и апетит.

Зад PhenoLife стоят много часове изследвания и разработки инвестирани в продуктовата ни гама. Ние използваме само най-добрите, свръхкритични методи за извличане на CO2 за нашата продуктова гама от коноп, като всеки от тях е стриктно тестван от независими лаборатории на трети страни за максимална прозрачност и спокойствие. Гамата от продукти на PhenoLife се произвежда от най-добрите съставки, познати на човека и без прескачане на съществените етапи само в одобрени съоръжения.

Натиснете тук, за да разгледате гамата от продукти на PhenoLife.

За още полезни и интересни статии посетете страницата на блога на PhenoLife.

Запишете се за нашият бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!

Subscribe form

Вашата удовлетвореност е нашият основен приоритет.

PhenoLife е тук, за да ви помогне да живеете живота си по-добре. Разбираме, че в свят пълен с възможности изборът на CBD продукт може да бъде много объркващ. Ето защо ние сме тук за вас. Просто се свържете с нас с всички въпроси, които имате и нашият екип ще се радва да помогне.

Имате нужда от помощ?

Ще се радваме да се свържете с нас!

Контакти